GRUPNI TRENINZI

NAŠI PROGRAMI

Kontinuirano uvodimo nove stilove i programe koje konstantno nadopunjujemo novim inspirativnim metodama treniranja kao i velikom paletom rekvizita. U kratkom roku, uz naše programe primjerene svim starosnim skupinama i osobnim interesima, možete postići željene rezultate, formirati svoje tijelo, te postići ljepši i zdraviji izgled. Fizička aktivnost uz dobru glazbu dodatno potiče osjećaj zadovoljstva. Vježbanjem stječete veće samopouzdanje, samopoštovanje, mentalnu živost, te povećavate osjećaj odmorenosti i sposobnosti upravljanja svakodnevnim stresom.


PILATES & YOGA

Svim grupnim treninzima zajednička je jedna stvar: da svojom ugodnom radnom atmosferom članovima omoguće da istovremeno odrade intenzivan trening, daju svoj maksimum, zaborave na probleme i ono najvažnije – da izađu iz dvorane sretni i zadovoljni!POWER PILATES

Sustav vježbi istezanja i snage kojim aktiviramo muskulaturu cijelog tijela, razvijamo snagu i fleksibilnost, te poboljšavamo držanje. Vježbe su koncentrirane na centar tijela (trbuh, donji dio leđa, stražnjicu i zdjelicu), uz korištenje lopti, bućica, traka i prstenova). Svaku vježbu moguće je individualno prilagoditi, što ovaj program čini prihvatljivim svim vježbačicama.


MAT PILATES

Klasična pilates metoda treninga je jedinstven sustav vježbi kojim jačamo i oblikujemo muskulaturu, ispravljamo i poboljšavamo držanje, unapređujemo fleksibilnost, snagu, izdržljivost i ravnotežu, te razvijamo sve aspekte tjelesne kondicije. Ovaj oblik vježbanja potiče pravilno držanje, koncentracija i duboko opuštanje. Trening će se izvoditi na prostirci uz korištenje rekvizita.


YOGA

Povezuje disanje i pokret, te razvija fleksibilnost i statičku jakost. Uz odličan tonus mišića, fleksibilnost i gibljivost, uz pomoć koordinacije pokreta i disanja, ujedno se poboljšava koncentracija, postiže smirenje i otklanja stres.

AEROBNI GRUPNI PROGRAMI

Pobrinuli smo se da svatko od vas dobije dozu POZITIVNE ENERGIJE, te je zagarantirani gubitak kalorija i viška energije. Cilj je grupnih treninga poboljšanje zdravlja, smanjenje potkožnog masnog tkiva, poboljšanje kondicije i tjelesnog izgleda te povećanje izdržljivosti, snage i fleksibilnosti.OBLIKUJTE KRITIČNE TOČKE – struk, trbuh, stražnjicu i bedra!

TOTAL BODY

Energičan intervalni trening za oblikovan struk i ravan trbuh, čvrstu stražnjicu i vitke noge! Ciljane vježbe najbolji su saveznik koje će tijelo vratiti formu. Trening na kojem ćete se dobro preznojiti i vidno učvrstiti tijelo! Riječ je o energičnom, intervalnom treningu, kombinaciji workout programa uz upotrebu različitih opterećenja (rekvizita poput step klupice, bućica, gume, pijeska,… kao i težine vlastitog tijela).

Tijekom svakog sata dinamičkim i zanimljivim aerobnim vježbama visokog intenziteta prolazi se kroz sve mišićne skupine kombinirajući funkcionalne, statične i repetitivne vježbe. Na ovom treningu posebna pažnja posvećena je oblikovanju trbuha i struka, stražnjice i bedra. Ovaj zabavan i uvijek drugačiji trening ubrzava metabolizam i reducira masne naslage, razvija snagu, izdržljivost, povećava mišićnu definiciju i brzo vas vraća u kondiciju.EFIKASAN TRENING ZA SAGORIJEVANJE MASNOĆA I UBRZAVANJE METABOLIZMA!

FAT BURNING

Dinamičan i intenzivan trening koji će izvući maksimalno od vas! Intervalni trening u kojem se izmjenjuju intervali aerobnog treninga i vježbi snage što dovodi organizam u zonu maksimalne potrošnje kalorija, razvoja snage i kondicije, redukciju masnog tkiva te učvršćivanje tijela. Vježbe s rekvizitima ili bez rekvizita na step klupici su dinamičniji oblik vježbanja, omogućuju nam jači intenzitet vježbanja čime je i sam učinak na oblikovanje tijela jači.

Fat Burning pristup poboljšava rad srčanožilnog i dišnog sustava, utječe na razvoj snage i izdržljivosti i općenito doprinosi boljoj fit formi. Cilj ovog treninga je aktivirati mišiće, ali najvažnije je da je intenzitet treninga takav da omogući veću potrošnju kalorija, ubrzavanje metabolizma te obilno znojenje i izbacivanje toksina. Riječ je o treningu nakon kojeg ćete se odlično osjećati te u vrlo kratkom roku doći do željenih rezultata. Ovakva vrsta aerobnog treninga idealna je za rekreativce i osobe koje se žele vratiti u formu nakon duže pauze.

Fat burning osmišljen je tako da se u njega mogu uključiti svi, bez obzira na dob, spol i razinu fizičke spremnosti.POSTANI I OSTANI FIT – IZAZIVAMO TE!

FIT CHALLENGE

Postati i ostati fit pravi je izazov. Zanima vas koliko ste fit? Priključite se našoj novoj grupi i saznajte! Fit Challenge je posebno osmišljen grupni program treninga, prilagođen individualnim potrebama i ciljevima vježbača. Koncept treninga osmišljen je na temelju provedenog Fitness Index testiranja. Počinje s mjerenjima, nastavlja se praćenjima, savjetima, motivacijom i podrškom te vas prati na vašem fit putovanju i pomaže vam u izazovu koji ste si sami postavili.

Na zabavan, ali ujedno i vrlo zahtjevan način ciljano ćete raditi na jačanju i oblikovanju tijela uz stručno vodstvo. Ovaj tip funkcionalnog treninga posebno je razrađen za svaki sat s ciljem povećanja izdržljivosti, snage, oblikovanja tijela, sagorijevanja kalorija, te samim time i smanjenja masnog tkiva. Široki spektar rekvizita, dinamična glazba i novi izazovi, natjerat će vas da pomaknete svoje granice i zaslužite tijelo kakvo ste oduvijek željeli – čvrsto, skladno i funkcionalno. Ovakav izazov dovodi vas u fit formu i poboljšava kvalitetu življenja. Grupa je otvorenog tipa, a idealan je izbor i za početnike, kao i za napredne vježbače!VRATI SE U TOP FORMU I OBLIKUJ TIJELO!

BODY FIT MIX

Energičan i dinamičan program za cijelo tijelo. Odlična kombinacija intervalnog i funkcionalnog treninga – idealno za gubljenje težine i učvršćivanje mišića. Idealan za gubljenje težine, uz istovremeno oblikovanje mišića. Ova metoda uključuje rad svih mišića u aerobnom režimu rada, uz upotrebu rekvizita, bez koreografije. Kroz intervalni trening izmjenjuju se dijelovi treninga visokog intenziteta s dijelovima niskog ili srednjeg intenziteta i odmora u određenom vremenskom periodu. Kombinacijom funkcionalnog treninga radi se na svim bitnim značajkama: snazi, kondiciji, eksplozivnosti, brzini i izdržljivosti. Izoliranjem mišićnih skupina upotrebljavaju se mali, ali precizni, a opet snažni pokreti, koji učvršćuju, oblikuju tijelo, te povećavaju snagu, fleksibilnost i jačaju kardiovaskularni sustav.

Kod svih vježbi bit je da radi što više mišića istovremeno, a velika većina vježbi najviše pogađa trbuh i donji dio leđa, što su kod većine najslabiji dijelovi tijela stoga je pogodan za osobe koje sjede na poslu. Ako se tome dodaju i minimalni odmori između vježbi, dobivamo vrlo moćno oruđe za sagorijevanje masti i izgradnju mišića! Svatko može vježbati uz ovaj program, nije zahtjevan u smislu koordinacije i pamćenja koreografije, trebate biti koncentrirani na to koji vam mišić radi, i koordinirati svoje tijelo.CILJANIM TRENINGOM do savršenog tijela!

WORKOUT MIX

Kombinacija klasičnog workout programa sa trendovskim oblicima vježbanja za sve koji žele oblikovati mišiće, izgubiti potkožno masno tkivo i tonirati mišiće.  Programi se izvode uz korištenje raznolikih rekvizita kao što su: bućice, girje, GYMsticka, pijeska, step klupica, šipki, guma, strunjača, te vlastite težine tijela. Svaki od navedenih treninga posebno je razrađen s ciljem povećanja izdržljivosti, snage, oblikovanja tijela, sagorijevanja kalorija, te samim time i smanjenja masnog tkiva. Široki spektar rekvizita, dinamična glazba i novi izazovi, natjerat će vas da pomaknete svoje granice i zaslužite tijelo kakvo ste oduvijek željeli – čvrsto, skladno i funkcionalno.Jutarnji trening za dodatnu energiju i motivaciju u ostatku dana!

MORNING WORKOUT MIX

Riječ je o treningu koji će probuditi vaš živčani sustav, postići bolji protok kisika i krvi kroz tijelo, ustabiliti vaše hormone. Naravno, rezultat svega toga je unbrzan metabolizam, bolja koncentracija i raspoloženje kroz cijeli dan. Trening uključuje rad cijelog tijela kroz vježbe zagrijavana, mobilnosti, snage, izdržljivosti i fleksibilnosti sa ciljem povećanja razine tjelesnog fitnessa, manja masa, veća mišićna masa, poboljšanje kardiovaskularne sposobnosti i funkcionalnosti tijela. Ovakakv početak dana dobar je za mlađe i starije, žene i muškarce jer se svaka vježba može prilagoditi pojedincu.


RASPORED GRUPNIH PROGRAMA SEZONA 2018.

Kao naš član imate NEOGRANIČEN pristup širokom izboru grupnih treninga. Želja nam je da vam omogućimo sudjelovanje u svim programima bez obzira na vaše iskustvo – SVATKO NAM SE MOŽE PRIDRUŽITI, bilo da je početnik ili već iskusni vježbač. Svakom se satu pristupa stručno i svatko može naći program koji mu najviše odgovara.