GRUPNI TRENINZI

NAŠI PROGRAMI

Kontinuirano uvodimo nove stilove i programe koje konstantno nadopunjujemo novim inspirativnim metodama treniranja kao i velikom paletom rekvizita. U kratkom roku, uz naše programe primjerene svim starosnim skupinama i osobnim interesima, možete postići željene rezultate, formirati svoje tijelo, te postići ljepši i zdraviji izgled. Fizička aktivnost uz dobru glazbu dodatno potiče osjećaj zadovoljstva. Vježbanjem stječete veće samopouzdanje, samopoštovanje, mentalnu živost, te povećavate osjećaj odmorenosti i sposobnosti upravljanja svakodnevnim stresom.


PILATES & YOGA

Svim grupnim treninzima zajednička je jedna stvar: da svojom ugodnom radnom atmosferom članovima omoguće da istovremeno odrade intenzivan trening, daju svoj maksimum, zaborave na probleme i ono najvažnije – da izađu iz dvorane sretni i zadovoljni!POWER PILATES

Sustav vježbi istezanja i snage kojim aktiviramo muskulaturu cijelog tijela, razvijamo snagu i fleksibilnost, te poboljšavamo držanje. Vježbe su koncentrirane na centar tijela (trbuh, donji dio leđa, stražnjicu i zdjelicu), uz korištenje lopti, bućica, traka i prstenova). Svaku vježbu moguće je individualno prilagoditi, što ovaj program čini prihvatljivim svim vježbačicama.


MAT PILATES

Klasična pilates metoda treninga je jedinstven sustav vježbi kojim jačamo i oblikujemo muskulaturu, ispravljamo i poboljšavamo držanje, unapređujemo fleksibilnost, snagu, izdržljivost i ravnotežu, te razvijamo sve aspekte tjelesne kondicije. Ovaj oblik vježbanja potiče pravilno držanje, koncentracija i duboko opuštanje. Trening će se izvoditi na prostirci uz korištenje rekvizita.


YOGA

Povezuje disanje i pokret, te razvija fleksibilnost i statičku jakost. Uz odličan tonus mišića, fleksibilnost i gibljivost, uz pomoć koordinacije pokreta i disanja, ujedno se poboljšava koncentracija, postiže smirenje i otklanja stres.

AEROBNI GRUPNI PROGRAMI

Pobrinuli smo se da svatko od vas dobije dozu POZITIVNE ENERGIJE, te je zagarantirani gubitak kalorija i viška energije. Cilj je grupnih treninga poboljšanje zdravlja, smanjenje potkožnog masnog tkiva, poboljšanje kondicije i tjelesnog izgleda te povećanje izdržljivosti, snage i fleksibilnosti.OBLIKUJTE KRITIČNE TOČKE – struk, trbuh, stražnjicu i bedra!

TOTAL BODY

Energičan intervalni trening za oblikovan struk i ravan trbuh, čvrstu stražnjicu i vitke noge! Ciljane vježbe najbolji su saveznik koje će tijelo vratiti formu. Trening na kojem ćete se dobro preznojiti i vidno učvrstiti tijelo! Riječ je o energičnom, intervalnom treningu, kombinaciji workout programa uz upotrebu različitih opterećenja (rekvizita poput step klupice, bućica, gume, pijeska,… kao i težine vlastitog tijela).

Tijekom svakog sata dinamičkim i zanimljivim aerobnim vježbama visokog intenziteta prolazi se kroz sve mišićne skupine kombinirajući funkcionalne, statične i repetitivne vježbe. Na ovom treningu posebna pažnja posvećena je oblikovanju trbuha i struka, stražnjice i bedra. Ovaj zabavan i uvijek drugačiji trening ubrzava metabolizam i reducira masne naslage, razvija snagu, izdržljivost, povećava mišićnu definiciju i brzo vas vraća u kondiciju.EFIKASAN TRENING ZA SAGORIJEVANJE MASNOĆA I UBRZAVANJE METABOLIZMA!

FAT BURNING

Dinamičan i intenzivan trening koji će izvući maksimalno od vas! Intervalni trening u kojem se izmjenjuju intervali aerobnog treninga i vježbi snage što dovodi organizam u zonu maksimalne potrošnje kalorija, razvoja snage i kondicije, redukciju masnog tkiva te učvršćivanje tijela. Vježbe s rekvizitima ili bez rekvizita na step klupici su dinamičniji oblik vježbanja, omogućuju nam jači intenzitet vježbanja čime je i sam učinak na oblikovanje tijela jači.

Fat Burning pristup poboljšava rad srčanožilnog i dišnog sustava, utječe na razvoj snage i izdržljivosti i općenito doprinosi boljoj fit formi. Cilj ovog treninga je aktivirati mišiće, ali najvažnije je da je intenzitet treninga takav da omogući veću potrošnju kalorija, ubrzavanje metabolizma te obilno znojenje i izbacivanje toksina. Riječ je o treningu nakon kojeg ćete se odlično osjećati te u vrlo kratkom roku doći do željenih rezultata. Ovakva vrsta aerobnog treninga idealna je za rekreativce i osobe koje se žele vratiti u formu nakon duže pauze.

Fat burning osmišljen je tako da se u njega mogu uključiti svi, bez obzira na dob, spol i razinu fizičke spremnosti.POSTANI I OSTANI FIT – IZAZIVAMO TE!

FIT CHALLENGE

Postati i ostati fit pravi je izazov. Zanima vas koliko ste fit? Priključite se našoj novoj grupi i saznajte! Fit Challenge je posebno osmišljen grupni program treninga, prilagođen individualnim potrebama i ciljevima vježbača. Koncept treninga osmišljen je na temelju provedenog Fitness Index testiranja. Počinje s mjerenjima, nastavlja se praćenjima, savjetima, motivacijom i podrškom te vas prati na vašem fit putovanju i pomaže vam u izazovu koji ste si sami postavili.

Na zabavan, ali ujedno i vrlo zahtjevan način ciljano ćete raditi na jačanju i oblikovanju tijela uz stručno vodstvo. Ovaj tip funkcionalnog treninga posebno je razrađen za svaki sat s ciljem povećanja izdržljivosti, snage, oblikovanja tijela, sagorijevanja kalorija, te samim time i smanjenja masnog tkiva. Široki spektar rekvizita, dinamična glazba i novi izazovi, natjerat će vas da pomaknete svoje granice i zaslužite tijelo kakvo ste oduvijek željeli – čvrsto, skladno i funkcionalno. Ovakav izazov dovodi vas u fit formu i poboljšava kvalitetu življenja. Grupa je otvorenog tipa, a idealan je izbor i za početnike, kao i za napredne vježbače!VRATI SE U TOP FORMU I OBLIKUJ TIJELO!

BODY FIT MIX

Energičan i dinamičan program za cijelo tijelo. Odlična kombinacija intervalnog i funkcionalnog treninga – idealno za gubljenje težine i učvršćivanje mišića. Idealan za gubljenje težine, uz istovremeno oblikovanje mišića. Ova metoda uključuje rad svih mišića u aerobnom režimu rada, uz upotrebu rekvizita, bez koreografije. Kroz intervalni trening izmjenjuju se dijelovi treninga visokog intenziteta s dijelovima niskog ili srednjeg intenziteta i odmora u određenom vremenskom periodu. Kombinacijom funkcionalnog treninga radi se na svim bitnim značajkama: snazi, kondiciji, eksplozivnosti, brzini i izdržljivosti. Izoliranjem mišićnih skupina upotrebljavaju se mali, ali precizni, a opet snažni pokreti, koji učvršćuju, oblikuju tijelo, te povećavaju snagu, fleksibilnost i jačaju kardiovaskularni sustav.

Kod svih vježbi bit je da radi što više mišića istovremeno, a velika većina vježbi najviše pogađa trbuh i donji dio leđa, što su kod većine najslabiji dijelovi tijela stoga je pogodan za osobe koje sjede na poslu. Ako se tome dodaju i minimalni odmori između vježbi, dobivamo vrlo moćno oruđe za sagorijevanje masti i izgradnju mišića! Svatko može vježbati uz ovaj program, nije zahtjevan u smislu koordinacije i pamćenja koreografije, trebate biti koncentrirani na to koji vam mišić radi, i koordinirati svoje tijelo.CILJANIM TRENINGOM do savršene guze!

BOOTY & CORE

BOOTY & CORE program je sjajan način da upotpunite vaše treninge vježbama koje izoliraju ciljane mišićne grupe: glutealne regije, mišića prednje i stražnje strane nadkoljenice te mišiće trupa. Gluteus je jedan od najvećih mišića na tijelu. Jako je važna njegova snaga jer održava pravilan položaj tijela, te zbog toga zahtijeva malo više truda i znoja prilikom vježbanja, što će te ovim grupnim treningom sigurno dobiti. Jačanjem navedenih mišićnih skupina smanjujemo pa i uklanjamo bolove donjeg dijela leđa i olakšavamo si svakodnevne probleme pretjeranog sjedenja.

Trening je koncipiran na statičkim vježbama uz pomoć svakog rekvizita koji u našim prostorijama možete pronaći. Vježbe koje su zabavne, a zahtjevne, teške, a opet prilagodljive pojedincu ciljano vode do snažne, za zdravlje važne, a tim i lijepe pozadine. Gledajući ukupnu sliku ovaj trening ojačati će i poboljšati funkcionalnost vašeg lokomotornog sustava. Drugim riječima, vaše tijelo će izgledati ljepše, a vi će te se osjećati bolje. Preporučuje se svakome, tko želi u kratko vrijeme ostvariti vidljive rezultate. Jedino što vam treba su želja i dobra volja i već ste na pola puta do ostvarenja svog cilja. Usudite se!Jutarnji trening za dodatnu energiju i motivaciju u ostatku dana!

MORNING WORKOUT MIX

Riječ je o treningu koji će probuditi vaš živčani sustav, postići bolji protok kisika i krvi kroz tijelo, ustabiliti vaše hormone. Naravno, rezultat svega toga je unbrzan metabolizam, bolja koncentracija i raspoloženje kroz cijeli dan. Trening uključuje rad cijelog tijela kroz vježbe zagrijavana, mobilnosti, snage, izdržljivosti i fleksibilnosti sa ciljem povećanja razine tjelesnog fitnessa, manja masa, veća mišićna masa, poboljšanje kardiovaskularne sposobnosti i funkcionalnosti tijela. Ovakakv početak dana dobar je za mlađe i starije, žene i muškarce jer se svaka vježba može prilagoditi pojedincu.


RASPORED GRUPNIH PROGRAMA SEZONA 2018.

Kao naš član imate NEOGRANIČEN pristup širokom izboru grupnih treninga. Želja nam je da vam omogućimo sudjelovanje u svim programima bez obzira na vaše iskustvo – SVATKO NAM SE MOŽE PRIDRUŽITI, bilo da je početnik ili već iskusni vježbač. Svakom se satu pristupa stručno i svatko može naći program koji mu najviše odgovara.