TKO SU NAŠI VODITELJI

Grupni treninzi vrlo su živ i dinamičan način vježbanja namijenjen prvenstveno onima koji osim treninga vole osjećaj zajedništva i druženje. Treninzi se odvijaju pod stručnim vodstvom  kvalitetnih trenera u vrlo radnoj, ali i zabavnoj atmosferi. Vježbanje u grupi ne iziskuje planiranje treninga, dovoljno je  „prepustiti“ se treningu.GRUPNI TRENINZI

ANA

Kad se Ana prvi put zaljubila, zaljubila se u ples. Od malih nogu skakuće i pjeva, a od osnovne škole aktivno pleše hip hop. Nakon raspada plesnog kluba željela se i dalje baviti nekom ‘skakutavom’ aktivnošću, učlanila se u aerobic klub i došla na prvi sat. Od trenutka kad je vidjela trenericu ispred grupe znala je: To želim biti “kad odrastem”! Tako se rodila njezina druga velika ljubav, koja traje i danas. Zapravo, toliko se zaljubila da je odustala od studija arhitekture i postala kifovka, sada već na četvrtoj godini, usmjerenje fitness. Kao svaka prava lavica energično, glasno i odlučno pristupa svakom treningu i trudi se svojom energijom “zaraziti” i svoje vježbačice.

Prepoznat ćete je po životinjskom uzorku, zvonkom smijehu i veselim očima. Ljubitelj je fine hrane, dobre knjige i žestokih treninga. Zbog aerobika je promijenila svoj životni put, i kako sama kaže: ‘Nisam požalila ni trenutka jer vjerujem u onu staru: Odaberi posao koji voliš i nikada više u životu nećeš morati raditi!’
GRUPNI TRENINZI

MAJA

Ljubav prema plesu dijelila 13 godina i prema baletu 5 godina i u to ‘davno’ doba skakutala pred kamerama u tadašnjim zabavnim emisijama poput – Sedma noć, Bravo, Pljesak molim, Turbo Limach, Hrtić-hitić i sve gdje se skakati moglo. Zbog ozljede morala je odustati od plesa te nakon nekoliko godina traženja i lutanja alternativu je našla u grupnim fitness programima i oduševila se jednostavnom formulom: glazba + vježbanje = savršen par! Od oduševljenja kroz kontinuirano usavršavanje, danas je Maja certificirani instruktor za grupne treninge uz glazbu.

Uz svakodnevne psihofizičke treninge sa svoja dva mala sina, posebnu satisfakciju pronalazi i u mokrim, umornim ali nasmiješenim i zadovoljnim licima vježbačica koje su mukotrpno iscijedile zadnju kap znoja na ‘daskama koje život i zdravlje znače’. Majin moto: ‘Iz dana u dan ostvaruj svoj san i živi život sretan i radostan!
GRUPNI TRENINZI

JOSIPA

Od kad zna za sebe trčkara po šumama, parkovima i ostalim stazama gdje se trčkarati po prirodi može. Zima je ta koja ju je slučajno otjerala u dvoranu fitness centra iz kojeg od tada zapravo nije ni izašla. Ljubav prema vježbanju odvela ju je na specijalistički studij fitnessa te danas nesebično predaje svoje znanje i energiju na grupnim i individualnim treninzima. Svoj finess staž gradila je u nekoliko zagrebačkih klubova duži niz godina. Njena energičnost i pozitiva osjeća se na svakom satu na kojem vam nikada neće biti dosadno, a ni lako.

Tajnu dobrog trenera vidi u ljubavi prema ljudima, osjećaju za njih te potpunoj predanosti. Kao veliki zaljubljenik u prirodu, kondiciju održava ‘žustrim’ hodanjem po Sljemenu svakog vikenda. Uz grupne programe obožava teretanu koju ne propušta između treninga. Stoga s njom možete odraditi i dobar, vođeni trening i upoznati se sa svim spravama u teretani te postati samostalni u ‘izgradnji svoga tijela’.